Hoe is de VELUX online calculator eigenlijk ontstaan?

Een woord van zaakvoerder Johan Vandebuerie

VELUX calculator 5 stappen


VELUX dakvensters zijn steeds mijn stokpaardje geweest. Deze zijn namelijk op kwaliteitsvlak een niveau hoger dan andere merken. Tijdens mijn jaren als dakdekker in bijberoep werd ik voor het eerst procontacter, wat wil zeggen dat ik door VELUX werd aangeduid om offertes voor plaatsingen aan hun klanten aan te bieden. De relatie met VELUX België is gedurende deze jaren alleen maar sterker geworden, dankzij wederzijds vertrouwen en communicatie. Bovendien geloof ik zeer hard in het aanbieden van een totaalconcept aan de klant. Wegens de specialisatie in verschillende dakbedekkingen kunnen de meest ingewikkelde plaatsingen toch vlekkeloos uitgevoerd worden.


In 2014 heb ik besloten om een online tool te ontwikkelen om de nieuwe behoeften van onze klant beter te ondersteunen. Het is namelijk zo dat er in heel wat huishoudens minder tijd is om offertes op te vragen tijdens de kantooruren. De meeste aanvragen en opzoekingen gebeuren via het internet. Rekening houdend met deze nieuwe trend en met de idee om de klant gelijk ook uitgebreid te informeren begon ik aan de uitwerking van de online calculator die de klant een gratis offerte inclusief installatie van het VELUX dakvenster kan aanbieden. Achterliggend zorg ik ervoor dat de nodige stukken gekoppeld worden aan de gemaakte keuze. Inmiddels bevat onze achterliggende database meer dan 6000 artikelen. Om een nog betere dienstverlening te bekomen heb ik geopteerd om een gratis nummer aan te schaffen en een livechat kanaal op te zetten.


VELUX opleidingscentrum in de Kempen

Om de kwaliteit van de plaatsingen te garanderen zorg ik voor een jaarlijkse opleiding voor al onze vakmannen. Voorheen gebeurde dit bij VELUX zelf in hun training center. Sinds 2014 heb ik echter zelf een opleiding VELUX plaatsing uitgewerkt en met VELUX zelf afgetoetst. Op 2 levensgrote maquettes wordt de volledige installatie nagebootst en besproken. Zo kan ik met zekerheid zeggen dat ook uw VELUX dakvenster door ons team met de grootste zorg en kwalitatieve afwerking kan geplaatst worden.


Signature

Vandebuerie Johan
ZaakvoerderBereken je GRATIS Offerte
met onze online VELUX configurator

Hulp nodig bij het configureren? Bel gratis 0800 80 888  of  Live Chat

Deel deze pagina op

Inhoud wordt geladen...