Wat zijn de verschillende afwerkingen van VELUX dakvenster kaders?

VELUX biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit 2 verschillende openingswijzes en een mogelijke automatisatie van het dakvenster. Bij manuele dakvensters kan je kiezen tussen het wentelend dakvenster dat jarenlang de standaard was binnen het gamma. Om echter een groter panoramisch zicht te bekomen is er nu ook de mogelijkheid om te kiezen voor het traploos uitzetbaar dakvenster. Dit dakvenster is tevens ook wentelend te openen.

Bij het plaatsen van een dakvenster op een moeilijk bereikbare plaats, opteer je best voor de geautomatiseerde versie van het VELUX dakvenster. Hierbij kies je voor een INTEGRA dakvenster op netstroom of op zonne-energie dat je met de bijgeleverde afstandsbediening makkelijk kan openen en sluiten.

De binnenafwerking van de VELUX dakvensters kunnen besteld worden in zowel de traditionele houten afwerking in kleurloze vernis, als in de onderhoudsvriendelijke en vochtbestendige polyurethaan afwerking met witte laklaag. Deze wordt aangeraden in vochtige ruimtes. Sinds 2016 is het gamma uitgebreid waardoor je verder ook kan kiezen voor de wit gelakte houten afwerking.

Bereken je GRATIS Offerte
met onze online VELUX configurator

Hulp nodig bij het configureren? Bel gratis 0800 80 888  of  Live Chat

Deel deze pagina op

Inhoud wordt geladen...