Van welke VELUX kortingen en premies kan ik nu genieten?

Kan ik betalen met eco-cheques?

VELUX dakvensters, rolluiken en buitenste zonneschermen, inclusief de plaatsingskost kunnen betaald worden met eco-cheques. Let wel op de geldigheidsduur van de eco-cheques!

Kan ik ook genieten van VELUX cashback acties?

VELUX organiseert af en toe een eigen actie waar bij aankoop van bepaalde combinaties van producten een bedrag kan teruggegeven worden. Hiervan kan je bij ons bedrijf als erkend VELUX plaatser uiteraard meegenieten. Wij zorgen voor de nodige opvolging. De barcodes, invuldocumenten en kopie van de factuur worden binnen de eerst volgende werkweek na de plaatsing per post verstuurd. VELUX stort binnen de 8 weken na ontvangst het bedrag op het opgegeven rekeningnummer. Het bedrag kan niet van de factuur worden afgehouden.


Bel 0800 80 888 voor meer informatie. Bezoek zeker deze pagina om de huidige cashback actie en verbouwpremie 2023 te bekijken.Wanneer heb ik recht op het verlaagd BTW-tarief van 6%?

Als u renovatie- en/of herstellingswerken aan uw woning laat uitvoeren, kan dat tegen 6 % btw (in plaats van 21 %). Deze fiscaal voordelige maatregel geldt voor renovatie- en herstellingswerken van een privéwoning, op voorwaarde dat:

  1. die uitsluitend wordt gebruikt als privéwoning (of slechts een bijkomstig gedeelte ervan dient om uw beroep uit te oefenen)
  2. die minstens 10 jaar geleden voor het eerst in gebruik werd genomen
  3. de werken rechtstreeks aan de eindgebruiker (eigenaar of huurder) gefactureerd worden
  4. de renovatiewerken werken zijn die betrekking hebben op de woning zelf en die voldoen aan de voorwaarden. Meer informatie vind je hier: Informatie verbouwen

Kan ik genieten van een premie van de overheid bij het plaatsen of vervangen van VELUX dakramen?

Jaarlijks herziet de overheid het premiestelsel en past dit aan waar nodig. In 2018 is het zo dat enkel bij het vervangen van een bestaand VELUX dakraam door een VELUX dakraam met 3-dubbele beglazing een premie kan bekomen worden.

Hierbij kan je rekenen op 10€/m² beglazing. Indien je echter je bestaande ramen vervangt door 3-dubbel glas in combinatie met het plaatsen van muurisolatie, kan dit bedrag oplopen tot 60€/m² met een maximum van 2100€. Het gaat hierbij over woningen die aangesloten zijn op het elektriciteitsnetwerk voor 1 januari 2006.

Kijk zeker ook even op www.energiesparen.be.


Hoe gebeurt de betaling?

Betaling gebeurt steeds aan het einde van de plaatsing en na goedkeuring door de klant.

Er kan contant betaald worden tot het wettelijke maximum. Andere mogelijkheden zijn de betaalterminal van Dak Plus of een bankcheque.


Ben je nog niet zeker van je beslissing, dan kan je beroep doen op onze VELUX experten die op aanvraag jouw persoonlijke situatie helpen analyseren en een oplossing op maat aanbieden. Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via het livechat kanaal op de webpagina van de VELUX calculator en telefonisch op het GRATIS nummer 0800-80 888.


Maak een afspraak met een adviseur aan huis

Ook interessante artikels:


VELUX Batibouw korting

Bereken je GRATIS Offerte
met onze online VELUX configurator

Hulp nodig bij het configureren? Bel gratis 0800 80 888  of  Live Chat

Deel deze pagina op

Inhoud wordt geladen...