Van welke VELUX kortingen en premies kan ik nu genieten?

Kan ik betalen met eco-cheques?

VELUX dakvensters, rolluiken en buitenste zonneschermen, inclusief de plaatsingskost kunnen betaald worden met eco-cheques. Let wel op de geldigheidsduur van de eco-cheques!

Kan ik ook genieten van VELUX cashback acties?

VELUX organiseert af en toe een eigen actie waar bij aankoop van bepaalde combinaties van producten een bedrag kan teruggegeven worden. Hiervan kan je bij ons bedrijf als erkend VELUX plaatser uiteraard meegenieten. Wij zorgen voor de nodige opvolging. De barcodes, invuldocumenten en kopie van de factuur worden binnen de eerst volgende werkweek na de plaatsing per post verstuurd. VELUX stort binnen de 8 weken na ontvangst het bedrag op het opgegeven rekeningnummer. Het bedrag kan niet van de factuur worden afgehouden.

Batibouw 2020 CASHBACK actie registratie tot 28/05/2020 (maximaal 7000 registraties): Actievoorwaarden vind je hier. Inschrijven kan vanaf 29/02/2020 op velux.be.

VELUX CASHBACK actie voor MHL zonnewering en ZIL muggengaas tot 31/07/2019. Actievoorwaarden vind je hier. Hiervoor kan niet meer ingeschreven worden.

VELUX CASHBACK actie voor vervanging van je dakvenster tot 08/11/2019. Actievoorwaarden vind je hier. Hiervoor kan niet meer ingeschreven worden.

Wanneer heb ik recht op het verlaagd BTW-tarief van 6%?

Als u renovatie- en/of herstellingswerken aan uw woning laat uitvoeren, kan dat tegen 6 % btw (in plaats van 21 %). Deze fiscaal voordelige maatregel geldt voor renovatie- en herstellingswerken van een privéwoning, op voorwaarde dat:

  1. die uitsluitend wordt gebruikt als privéwoning (of slechts een bijkomstig gedeelte ervan dient om uw beroep uit te oefenen)
  2. die minstens 10 jaar geleden voor het eerst in gebruik werd genomen
  3. de werken rechtstreeks aan de eindgebruiker (eigenaar of huurder) gefactureerd worden
  4. de renovatiewerken werken zijn die betrekking hebben op de woning zelf en die voldoen aan de voorwaarden. Meer informatie vind je hier: Informatie verbouwen

Kan ik genieten van een premie van de overheid bij het plaatsen of vervangen van VELUX dakramen?

Jaarlijks herziet de overheid het premiestelsel en past dit aan waar nodig. In 2018 is het zo dat enkel bij het vervangen van een bestaand VELUX dakraam door een VELUX dakraam met 3-dubbele beglazing een premie kan bekomen worden.

Hierbij kan je rekenen op 10€/m² beglazing. Indien je echter je bestaande ramen vervangt door 3-dubbel glas in combinatie met het plaatsen van muurisolatie, kan dit bedrag oplopen tot 60€/m² met een maximum van 2100€. Het gaat hierbij over woningen die aangesloten zijn op het elektriciteitsnetwerk voor 1 januari 2006.

Kijk zeker ook even op www.energiesparen.be.

Kan ik korting krijgen op mijn producten?

Bij heel wat gelegenheden worden er kortingen gegeven op producten of combinaties van producten. Om hiervan op de hoogte te blijven, kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief.

Je kan aanspraak maken op zowel een interne korting als een cashback VELUX actie wanneer deze geldig zijn. Het is echter niet mogelijk om verschillende kortingen vanuit Dak Plus te cumuleren.

Hoe gebeurt de betaling?

Betaling gebeurt steeds aan het einde van de plaatsing en na goedkeuring door de klant.

Er kan contant betaald worden tot het wettelijke maximum. Andere mogelijkheden zijn de betaalterminal van Dak Plus of een bankcheque.


VELUX Batibouw korting

Bereken je GRATIS Offerte
met onze online VELUX configurator

Hulp nodig bij het configureren? Bel gratis 0800 80 888  of  Live Chat

Deel deze pagina op

Inhoud wordt geladen...