Wat zijn Hero-on-Socks?

Wanneer je een VELUX dakvenster of rolluik bestelt via onze online VELUX calculator, trakteren wij jou op een kwalitatief paar sokken met een vrolijk design van Hero-on-Socks.

Je vraagt je misschien af wat sokken eigenlijk te maken hebben met VELUX dakvensters. 

SAMENWERKING

Een goede betrouwbare partner kan voor elk bedrijf, klein of groot, een mooie meerwaarde betekenen. Dak Plus hecht heel wat belang aan het opbouwen en onderhouden van langdurige samenwerkingen met lokale organisaties. Zo kwamen we via ons traject in aanraking met heel wat organisaties met grote dromen voor een mooier morgen. Ook Hero-on-Socks kwam zo op ons pad. 

DUURZAAMHEID

Wie kiest voor een VELUX dakvenster, kiest voor een kwaliteitsproduct. Wie kiest voor Dak Plus, kiest voor vakmanschap en langetermijnoplossingen. Onze klanten zijn dus weloverwogen beslissers met duurzaamheid in gedachten. 

Als bedrijf zijn we al jaren bezig met meerwaarde en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In 2013 schreven we ons duurzaamheidsverslag. Een jaar later kwam de VELUX calculator online om onze klanten beter te helpen met hun keuze van VELUX producten. Het VELUX proces staat nu van A tot Z op poten, van onze adviseurs onderweg tot de recyclage van onze afvalmaterialen.

Voor onze eindejaarsactie van 2019 zochten we nog een leuk cadeau om onze klanten extra in de watten te leggen. Leuke sokken van GOTS-gecertificeerd katoen, zorgvuldig vervaardigd in West-Europa, passen perfect in dit kader. Bovendien gaat per verkocht paar sokken een groot deel van de opbrengst naar het bijhorende goede doel. 

Omdat we deze actie veel te leuk vonden om in tijd te beperken, hebben we besloten om deze in 2020 gewoon te laten doorlopen en bij fijne reacties van onze klanten misschien nog veel langer.

CHANGE THE WORLD

"We rise by lifting others." Dat is één van de motto's van Dak Plus. Daarom zetten we graag onze schouders mee onder dit sokkenproject. Niet alleen kunnen we op deze manier onze klanten een verfrissend nieuw cadeau aanbieden, we steunen de vele uiteenlopende goede doelen die Hero-on-Socks zorgvuldig selecteert. Samen werken aan een betere wereld, daar gaan we voor!Bereken je GRATIS Offerte
met onze online VELUX configurator

Hulp nodig bij het configureren? Bel gratis 0800 80 888  of  Live Chat

Deel deze pagina op

Inhoud wordt geladen...